Kosár tartalma: 0 db 0 Ft Részletek
Jelenlegi nyelv: English
Tanúsítványok

Minősítéseink:

- ISO 9001

- ISO 14001

- OHSAS 18001

- ISO 50001

- Schneider Electric berendezés gyártói tanúsítvány
- Vállalkozói oklevél
- ELMÜ Hálózati Kft. minősített kivitelező (működési területén lévő kis-, és középfeszültségű, közcélú elosztó-hálózatokon és közvilágítási hálózatokon)
- ÉMÁSZ Hálózati Kft. minősített kivitelező (működési területén lévő kis-, és középfeszültségű, közcélú elosztó-hálózatokon és közvilágítási hálózatokon)
- EDF Démász Zrt.
- E.ON Hungária Zrt. „B” kategória


Speciális minősítéseink:

- NATO Minősített beszállítói rendszer
- NATO AQAP 2120 rendszer,
Amelyeket meghatározott időnként ellenőrzésnek vet alá az eljáró hatóság.

Minőségpolitikánk:
Célunk a piac nagyobb területének átfogása, az új szerelési és gyártástechnológiák elsajátításával új berendezések minősített szereléseinek alap gyártói elfogadtatása. Céljainkat erőink és tapasztalataink egyesítésével a vevői igények minél teljesebb kielégítésével kívánjuk elérni. Ezen célkitűzéseink megvalósulását a PS Ügyvezetői Értekezlet időszakonként vizsgálja és értékeli. Munkánk minőségét az általunk magasan megállapított színvonal, munkatársaink képzettsége és együttműködése, valamit az általunk felhasznált anyagok és berendezések az igényeknek megfelelő – optimális kiválasztása és betervezése határozza meg. A minőség megtartása és folyamatos javítása érdekében a Kft. Minőségügyi Rendszert vezetett be (ISO 9001) .
A tulajdonosok minőségpolitikájukkal kötelezettséget vállalnak arra, hogy a rendszer segítségével gondoskodnak a minőség folyamatos javításáról, ellenőrzések segítségével meggyőződnek annak hatékonyságáról és betartásáról.


Környezetpolitika:
Polar-Stúdió Kft. Elektromos Fővállalkozás a lehető legnagyobb felelősséget vállalja a környezetért. Vállalkozásunk vezetése előtt elsődleges cél, hogy gazdaságos, jövedelmező tevékenységet végezzen, miközben óvja munkatársait, a környezetét.
Jelen környezetpolitika a társaság elkötelezettségét fejezi ki: a környezeti teljesítmény és a környezeti kultúra mindenkori javítására, fejlesztésére az egészséget és a környezetet károsító tényezők és az indokoltnál nagyobb környezethasználat feltárására és megszüntetésére.
Polar-Stúdió Kft. gondoskodik a rendszeres felülvizsgálatról, hogy folyamatosan eleget tegyen a környezet kívánalmainak.
Erőforrásaink közül legfontosabbnak az embert tekintjük, közreműködésükkel, képzésükkel folyamatosan fejleszteni tudjuk szolgáltatásunk biztonságát, biztonságosságát.
Munkahelyi Egészségvédelmi és Munkabiztonsági Politika OHSAS 18001
Polar-Stúdió Kft. olyan hatékony rendszert működtet, amely garantálja munkavállalóinak és a munkák hatókörében lévőknek állandó biztonságát, egészségét.
MEBIR politikánknak középpontjában a biztonságos, veszélymentes munkavégzés áll. Erőforrásaink közül legfontosabbnak az embert tekintjük, közreműködésükkel, képzésükkel folyamatosan fejleszteni tudjuk szolgáltatásunk biztonságát, biztonságosságát.

Tanusitvanyok

dffd


Referenciák
Tervezés Díszvilágítás Ipari létesítmények Bevásárlóközpontok Oktatási és sport intézmények
TervezésDíszvilágításIpari létesítményekBevásárlóközpontokOktatási és sport intézmények
Szolgáltatásaink Partnereink Tanusítványok
© 2014 www.polar-studio.hu
6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 5.
Kecskeméti telephely:
6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 12.
Tel: +36 76/480-370

Fax: +36 76/507-558
E-Mail: polar@polar-studio.hu