Rólunk

Polar-Stúdió Kft. 1992-ben alakult villamos tervezési és műszaki szolgáltatási jelleggel.

A vállalkozás 1994-ben erősáramú fővállalkozássá alakult, így megkezdődött a cég gyors fejlődése a villanyszerelő ipar területén. 2023-ban történt tulajdonosváltás eredményeként a jövőben is biztosítottnak látszik a cég növekedése, bővülése.
Telephelyünk ipari övezetben található, amelyen 1500 m2-es szerelőüzem, önálló raktárak, gépkocsitárolók és szabadtéri tárolók biztosítják az anyag és gépellátást.
A villamos berendezések gyártásához korszerű gépekkel és szerszámokkal, villamos hálózat építési, egyéb kültéri munkákhoz darukkal, önrakodós tehergépkocsikkal, kosaras autókkal, a dolgozóink szállítására, mozgatására kis és tehergépjárművekkel rendelkezünk. Középfeszültségű kábelhálózatok feszültségpróbáinak elvégzésére korszerű műszerekkel felszerelt saját tulajdonú mérőautóval rendelkezünk.
Irodaépületünk a városközpontban helyezkedik el, ahol a cégvezetés és az adminisztráció működik. A Polar-Stúdió Kft. stabil gazdasági háttérrel, megbízható beszállítói kapcsolatokkal, megfelelően képzett mérnöki és szerelői állománnyal rendelkezik.

Erőforrásaink közül legfontosabbnak az embert tekintjük, közreműködésükkel, képzésükkel folyamatosan fejleszteni tudjuk szolgáltatásunk biztonságát, biztonságosságát.

Minőségpolitikánk

Munkáink minőségét a folyamatos, első osztályú tervezés és kivitelezés,  magas színvonal, munkatársaink végzettsége, képzettsége, megfelelő kommunikációja, és partnereinkkel történő szoros együttműködése jellemzi, valamint az általunk felhasznált anyagok és berendezések az igényeknek megfelelő – optimális kiválasztása és betervezése határozza meg. A minőség megtartása és folyamatos javítása érdekében a Polar-Stúdió Kft. minőségügyi Rendszert vezetett be. Minőségirányítási rendszerünk bevezetésével és fejlesztésével olyan stratégiai döntést hoztunk, mely cégünk a POLAR-STUDIO KFT. részére lehetővé teszi magas színvonalú munkáinak, szolgáltatásainak folyamatos javítását, partnereinek megelégedésére. Kivitelezési munkáink során az I. osztályú minőséget, a munkavédelmi szabályok szigorú betartását és a környezet védelmét tartjuk a legfontosabbnak. Munkáink középpontjában megrendelőink állnak – vevőközpontúság alkalmazása -, továbbá a folyamatalapú megközelítés, az előírásoknak és a szabályozási követelményeknek való megfelelés áll, és alkalmazzuk a kockázatok felismerését és kezelését is. Ezekre garanciát biztosítanak a már új szabvány szerinti MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 minősítéseink. Cégünk rendelkezik MSZ ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelem és biztonság minősítéssel, MSZ EN ISO 50001 minősítéssel, NATO beszállítói AQAP 2021 minősítéssel is. Tanúsítványaink által garantált integrált irányítási rendszerünk cégünk valamennyi tevékenységére és telephelyére kiterjesztettek, biztosítva a folyamatosan ellenőrzött magas színvonalú munkavégzést. Áramszolgáltatói minősítéseink: Társaságunk a magyarországi áramszolgáltatóknál, úgymint MVM Démász Áramhálózati Kft., E.ON Hungária Zrt., OPUS TITÁSZ Zrt., minősítéssel rendelkezik közép-, és kisfeszültségű elosztóhálózatok tervezésére és kivitelezésére vonatkozóan.

Fenntarthatóság

Erdo„A fenntarthatóság az emberiség jelen szükségleteinek kielégítése, a környezet és a természeti erőforrások jövő generációk számára történő megőrzésével együtt.” ENSZ 1987. Brundtland-jelentés.

A fenntartható fejlődés (sustainable development) tehát – ahogy az az Egyesült Nemzetek Szervezetének 1987-es Brundtland-jelentésében (https://en.wikipedia.org/wiki/Our_Common_Future) szerepelt – olyan fejlődési folyamat, amely „kielégíti a jelen szükségleteit anélkül, hogy csökkentené a jövendő generációk képességét, hogy kielégítsék a saját szükségleteiket.”  A fenntartható fejlődés egyik alapelve, hogy együtt vizsgálja a környezeti ügyek elvárásait, a társadalmi igényeket, és a gazdasági fejlődés igényeit. A POLAR-STÚDIÓ Kft. a tanúsított ISO 14001 rendszere által úgy végzi tevékenységét, hogy a környezetterhelés veszélyét minimálisra csökkenti, és elősegíti a természeti erőforrások védelmét, a jogszabályi követelmények teljesítése érdekében elkötelezett a környezetvédelem iránt, folyamat- és rendszerszemléletű módon rendszeresen felülvizsgálja és fejleszti a szervezet környezetvédelmi intézkedéseinek hatékonyságát. Ennek érdekében a kivitelezések során igyekszik minél több újra hasznosított építőanyagot felhasználni, a kivitelezés helyszínéhez közeli magyar beszállítóktól vásárolni, ezzel is csökkentve a szállítás során keletkező káros anyag kibocsátást, a keletkezett hulladékot pedig újra hasznosítással foglalkozó vállalkozásokkal szállíttatja el.

Infoblokk Kedv Final Rgb Erfa