Kosár tartalma: 0 db 0 Ft Részletek
Jelenlegi nyelv: English
Bemutatkozás

Polar-Stúdió Kft. 1992-ben alakult villamos tervezési és műszaki szolgáltatási jelleggel. A vállalkozás 1994-ben erősáramú fővállalkozássá alakult, résztulajdonosokkal bővült ki, és megkezdődött a cég gyors fejlődése a villanyszerelő ipar területén.

Telephelyünk ipari övezetben található, amelyen 1500 m2-es szerelőüzem, önálló raktárak, gépkocsitárolók és szabadtéri tárolók biztosítják a szerelési egységek anyag és gépellátását.
A villamos berendezések gyártásához korszerű gépekkel és szerszámokkal, villamos hálózat építési, egyéb kültéri munkákhoz darukkal, önrakodós tehergépkocsikkal, kosaras autókkal, a dolgozóink szállítására, mozgatására kis és tehergépjárművekkel rendelkezünk.
Irodaépületünk a városközpontban helyezkedik el, ahol a cégvezetés és az adminisztráció működik.

Polar-Stúdió Kft. vezetése fokozott figyelmet fordít az általa működtetett  MSZ EN ISO 9001, MSZ EN ISO 14001, BS OHSAS 18001, NATO AQAP 2120 rendszerekben rögzített elvárások és kötelezettségek  betartására, a folyamatos szakmai képzettségek növelésére, új, korszerű technológiák alkalmazására.

Polar-Stúdió Kft. stabil gazdasági háttérrel, megbízható beszállítói kapcsolatokkal, megfelelően képzett mérnöki és szerelői állománnyal rendelkezik.

Kiemelkedő referenciáink közé tartozik az M0-M6 autópálya csomópont, az M5 bevezető szakasz, a pápai és kecskeméti Repülőbázisokon végzett elektromos munkák. Egyéb munkáink megtalálhatóak a „Referenciáink” menüpontban.

SZAKTANÁCSADÁS-TERVEZÉS-KIVITELEZÉS-KARBANTARTÁS

Referenciák
Tervezés Díszvilágítás Ipari létesítmények Bevásárlóközpontok Oktatási és sport intézmények
TervezésDíszvilágításIpari létesítményekBevásárlóközpontokOktatási és sport intézmények
Szolgáltatásaink Partnereink Tanusítványok
© 2014 www.polar-studio.hu
6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 5.
Kecskeméti telephely:
6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 12.
Tel: +36 76/480-370

Fax: +36 76/507-558
E-Mail: polar@polar-studio.hu